Home / BLOG / Te-ai născut rebel, trezește-te!

Te-ai născut rebel, trezește-te!

Te-ai născut rebel, trezește-te!

 

Forțele întunericului (care sunt în prezent vizibile și fără inhibiții în societățile noastre occidentale) își manifestă fără rușine corupția, batjocorirea constantă a valorilor și intimidarea maselor într-un grad tot mai evident.

 

Motivul este că testează apele de fiecare dată (fie că este vorba de o nouă lege/pierdere de libertate, de un discurs politic scandalos, de un titlu de ziar, de o decizie a instanței etc.) și observă rezultatul și limitele condiționării maselor.

 

Atâta timp cât oamenii nu se revoltă și nu se revoltă în mod semnificativ, sistemul o va lua de fiecare dată mai sus și va veni cu ceva mai degenerat și mai vicios decât până acum și va încerca să ne supună pe toți. Concluzia este: răul nu se va opri până când nu va fi oprit. Dar trebuie să fim inteligenți în această privință. Dușmanul este multe lucruri, dar nu este un prostănac.

 

“Singura modalitate de a face față unei lumi nelibere este să devii atât de liber încât însăși existența ta să fie un act de rebeliune.”

 

Cred că, în cele din urmă, vom învinge dacă ne vom face un scop în fiecare zi de a întruchipa citatul de mai sus.

Cea mai mare ironie a ultimilor 2-3 ani este că răul și-a scos masca pentru ca toată lumea să o vadă, în timp ce pe noi ne forțează să purtăm una. Normal nu este sinonim cu natural. Orice lucru în cadrul unui grup sau al unei societăți poate fi normalizat și poate deveni astfel “norma”. Dar ceea ce este nenatural nu poate deveni niciodată natural. Și există consecințe, care apar mai devreme sau mai târziu, pentru cine merge împotriva legilor și decretelor naturii.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara