Home / Actiuni / Tineretul naționalist nu își uită eroii anti-comuniști

Tineretul naționalist nu își uită eroii anti-comuniști

Tineretul naționalist nu își uită eroii anti-comuniști

În data de 23 Iulie, 2022, ne-am adunat la mănăstirea Sâmbăta de Sus pentru a comemora partizanii rezistenței armate anticomuniste, cinstindu-le jertfa depusă pe altarul Libertății Neamului. Organizat sub egida Fundației Ion Gavrilă Ogoranu, de președintele Coriolan Baciu și secretarul general Florin Dobrescu, doi demni Români ce an de an duc mai departe memoria rezistenței anticomuniste, evenimentul a adunat Români din toată țara care au participat la conferințe, pelerinaje la Chilia părintelui Arsenie Boca, târguri de cărți naționaliste și comemorarea oficială de Duminică, unde s-a cântat un imn pentru cei căzuți în lupta anticomunistă.

Sacrificiul lor este o pildă în fața căreia sufletele noastre se cutremură, totodată este far călăuzitor pe drumul vieții noastre, pe măsură ce libertatea ne este răpită și tăvălugul neomarxist-globalist al distopiei digital-comuniste ne împresoară, exemplul lor devine lupta noastră pentru biruința conștiinței naționale.

Membrii Comunității Identitare au desfășurat un banner cu mesajul: GLORIE ETERNĂ EROILOR ANTICOMUNIȘTI

Memoria luptătorilor anticomuniști este antidotul pericolului care ne paște astăzi, catalizator capabil să genereze o reacție miraculoasă a sistemului imunitar național. Este chemarea străbună la deșteptare din somnul cel de moarte, răsunetul cu ecou istoric ce ne cheamă la luptă dreaptă, pentru pământul, neamul, libertatea și credința românească.

Destinul generației noastre ne cheamă la sacrificiu, o jertfă cu mai puțină suferință fizică decât cea a celor care au luptat cu arma în mână contra bolșevicilor satanizați, dar totuși o jertfă, a timpului nostru, o viață pusă în slujba unui ideal, pentru construirea unui viitor demn de istoria noastră.

https://comunitateaidentitara.com/adeziune/

 

 

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara