Home / BLOG / Toleranța ucide civilizația europeană!

Toleranța ucide civilizația europeană!

Toleranța ucide civilizația europeană!

 

Locuind în Anglia, de cinci ani de zile, am observat o mare creștere de toleranță, “dragoste”, “compasiune mincinoasă” pentru tot felul de tâlhari, de la sodomiți până la islamiștii radicali și așa mai departe. Pe an ce trece, rata invadatorilor islamiști și alți așa-ziși refugiați crește din ce în ce mai mult, iar asta îi afectează foarte mult, încă de la varste fragede pe copiii europenilor albi. Politica de stat foarte permisivă pro-imigrație, „multiculturalistă” și pro-„toleranță” îi învață încă din grădiniță că este normal să vezi tot felul de scene, parade și dezmățuri ale sodomiților, că este normal să se căsătorească persoanele de același sex (depravarea și sodomia sunt la ordinea zilei în Anglia de foarte mult timp), că ai dreptul să fii “trans” (afecțiune psihică în care crezi că ești sexul opus celui biologic), dacă dorești asta chiar de la vârsta grădiniței iar părinții nu au ce să-ți interzică.

Iar cealaltă extremă este impunerea de către islamiștii radicali a legii islamice Sharia în cartierele anumitor orașe englezești (estul Londrei) în care au reușit să se instaleze masiv și compact în urma imigrării, foarte similar cu o cucerire de teritoriu. În paralel, legislația impune o adevărată „dictatură a toleranței” protejând adeseori astfel de comportamente, iar opoziția fiind catalogată ca „extremistă”, „intolerantă” „rasism” chiar dacă este pașnică și fiind pasibilă cu pedeapsa cu închisoarea.

Inclusiv reamintirea vechilor tradiții creștine, ca fundament cultural al Angliei, este catalogată retrogradă și „discriminatorie” sau e pervertită prin bisericile cu steaguri „curcubeu”. Suplimentar, prin natalitatea superioară a imigranților (mai ales a celor cu origini non-europene) comparativ cu cea a băștinașilor, are loc o schimbare demografică, englezii autohtoni încep să devină o minoritate, o „rasă” pe cale de dispariție. Astfel, tradițiile autohtone se pierd în totalitate, cultura este furată și batjocorită.

Tineretul este drogat inconștient și adormit din ce în ce mai mult cu toată propaganda pe care experții au definit-o ca „ propagandă neo-marxistă”. Aceasta e realitatea!

Dorin din Anglia

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara