Home / BLOG / Rețeaua Europeană Naționalistă

Rețeaua Europeană Naționalistă

Rețeaua Europeană Naționalistă

Rețeaua Europeană Naționalistă

EuroNet este un proiect de cooperare recent lansat între naționaliștii și identitarii europeni. Este o rețea de activiști care lucrează împreună pentru a păstra și promova interesele Europei și ale popoarelor sale. Publicăm mai jos traducerea în română a Manifestului EuroNet, scris de Gabriele Adinolfi

Pe 12 martie, acum 35 de ani, în Europa a luat naștere prima coordonare între mișcările revoluționare naționale orientate spre a treia poziție, din care am făcut parte și eu.

Am ales această dată pentru a lansa astăzi coordonarea Euronet, care intenționează să răspândească gândirea noastră în mai multe limbi în națiunile Europei.

Momentul este delicat, deoarece Europa este un teatru de război și este pradă efectelor pandemiei asupra economiei.

Sarcina noastră nu este ușoară. Europa este corodată în interior de iarna demografică, de puterea grupurilor de interese și de o ideologie sinucigașă, născută în laboratoarele Școlii de la Frankfurt. În jocul internațional, Europa are doar putere economică, dar este sufocată din punct de vedere militar de SUA, Rusia, China, Turcia și Marea Britanie.

Europa este dependentă din punct de vedere energetic de alte continente, iar încercările sale de redresare sunt zădărnicite peste tot. În Africa, de către americani, chinezi, ruși și turci. În Indo-Pacific, împreună cu Japonia, doar Europa pune bețe în roate americanilor care vor să lanseze o nouă Jalta cu Beijingul.

Între timp, costul petrolului și al gazului amenință să ne îngenuncheze redresarea, care este amenințată și de alte cauze importante, cum ar fi lipsa de grâu, pe care chinezii îl iau peste tot, smulgându-l de la noi.

Apoi avem declinul producției de oțel și întârzierea “ecologică” a energiei nucleare.

În această situație periculoasă, avem o mare resetare, odată cu lansarea Agendei 2030.

Din cauza tehnologiei, societatea noastră se îndreaptă spre tiranie.

În acest context, suntem chemați să ne scuturăm și să acționăm pentru a trezi mințile și inimile, pentru o nouă virilitate spirituală și pentru o viziune organică și socială a politicii.

Trebuie și vrem să facem acest lucru în numele rădăcinii noastre comune, în numele popoarelor noastre, într-o viziune imperială europeană.

Este o sarcină lungă și dificilă, dar este a noastră.

Nu suntem interesați de cei care caută salvarea în altă parte, nu suntem interesați de cei care nu mai simt că aparțin pământului și poporului lor și care caută un salvator din afară, oricine ar fi acesta.

Nu suntem interesați de antagoniști, pentru că avem o viziune de politică radicală sau revoluționară și nu un extremism perdant și resentimentar pe care îl lăsăm pe seama învinșilor și a burghezilor.

Nu ne interesează cei care așteaptă un ajutor miraculos care vine din altă parte decât din Europa și nu depinde de noi.

Cu această mentalitate dorim să acționăm în politică, în metapolitică și în viața de zi cu zi.

Și cu această mentalitate vom analiza ceea ce se întâmplă și o vom propaga.

Să începem în acest 12 martie.

Unde există voință, există o cale, iar noi avem voință.

Gabriele Adinolfi

Acest material a fost publicat prin intermediul rețelei EuroNet. Urmăriți canalul său: https://t.me/EurNet

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara