Home / BLOG / Mass-media și televiziunea sunt cele mai malefice arme de pe pământ …

Mass-media și televiziunea sunt cele mai malefice arme de pe pământ …

 

Mass-media și televiziunea sunt cele mai malefice arme de pe pământ …

Pot fi folosite pentru a influența sau schimba gândirea și comportamentul unui întreg continent, pentru a hipnotiza milioane de oameni.

Majoritatea filmelor sunt folosite pentru a controla gândirea și opinia oamenilor despre diferite lucruri.

Asigură-te că nu te vor intoxica! Fii sceptic și nu lua mereu totul de-a gata, de bun. Dacă nu știi să folosești telecomanda și să selectezi informația, care, în cazul televizorului, este deja filtrată, mai bine vinde televizorul și informează-te doar din media alternativă, independentă, de pe internet. Îți poate salva viața! Dar atenție, și pe internet verifică informația din mai multe surse independente! „Războiul mediatic” pentru cucerirea minții tale e mutat demult și pe internet!

Asigură-te că gândurile și viziunea ta asupra lumii nu sunt deja dominate de mass-media și de filme.

Folosește discernământul, cugetă și meditează la ceea ce vezi și auzi, pentru a-ți recăpăta o viziune personală asupra lumii și a lucrurilor din jurul tău. Dar nu rămâne cu ochii blocați pe ecrane, ci rămâi ancorat în viața reală unde să faci fapte bune, concrete, pentru aproapele tău și după ce te-ai „informat”!

Și mai gândește-te: cât timp petreci în fața ecranelor și cât timp petreci alături de familia ta, alături de cei dragi sau în comunicarea=rugăciunea cu Dumnezeu?

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara