Home / BLOG / Bărbații au fost sistematic castrați de către stat atât din perspectiva propagandei, cât și a controlului minții.

Bărbații au fost sistematic castrați de către stat atât din perspectiva propagandei, cât și a controlului minții.

Bărbații au fost sistematic castrați de către stat atât din perspectiva propagandei, cât și a controlului minții.

Cele mai multe dintre cele mai utilizate erbicide agricole împrăștiate pe mâncarea noastră fac ravagii asupra sistemului endocrin uman.

Sistemul endocrin este responsabil de hormonii noștri și de multe alte procese din organism, de la concepție până la vârsta adultă și la bătrânețe, inclusiv de dezvoltarea creierului și a sistemului nervos, de creșterea și funcționarea sistemului reproducător, precum și de metabolism și de nivelul de zahăr din sânge.

Împreună cu o întreagă serie de alte substanțe chimice și factori toxici care acționează ca niște estrogeni artificiali, cesta este motivul pentru care bărbații se simt ca niște femei și pentru care femeile au probleme hormonale, deoarece se pompează alimentele și apa cu aceste toxine artificiale care acționează ca estrogeni în corpul nostru.

Plasticul este, de asemenea, foarte toxic pentru sistemul nostru endocrin, dacă gătiți, mâncați sau beți din plastic, fiți conștienți de faptul că plasticul este estrogenic și perturbă hormonii.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara