Home / Actiuni / Un popor cu o vie conștiință creștină va avea și o guvernare pe principii creștine

Un popor cu o vie conștiință creștină va avea și o guvernare pe principii creștine

Un popor cu o vie conștiință creștină va avea și o guvernare pe principii creștine

“Un popor cu o vie conștiință creștină va avea și o guvernare pe principii creștine.” – Valeriu Gafencu 1921-1952

Membrii Comunității Identitare din Suceava au comemorat una dintre zilele dedicate Sfinților Închisorilor, pe 14 septembrie, de Înălțarea Sfintei Cruci. Dumnezeu să îi odihnească în pace pe martirii neamului românesc uciși din ura „balaurului roșu” pentru tot ce înseamnă sentiment românesc!

„Doamnelor și domnilor, de ce are nevoie România dacă nu de o guvernare <<ca la carte>>, de o guvernare pe principii morale creștin-ortodoxe !? Credeți-mă pe cuvânt că dacă ne-ar binecuvânta Dumnezeu cu un asemenea dar, țara asta frumoasă și demnă, nobilă și cinstită, ar duce-o așa cum ne dorim cu toții. Unde există Dumnezeu, există viață, există prosperitate, dragoste, necazurile dispar și fug și se ascund acolo unde lumina Lui nu există și nu se găsește. O guvernare cu frică de Dumnezeu va lumina și poporul. România are nevoie de un lider care să lumineze și să vorbească drept și cinstit, cu credința lui Dumnezeu în suflet. Cu harul Domnului nu vei putea fura, nici minți și nici înșela! Dar nu uitați că liderul se naște din popor, deci nu vă lăsați corupți de păcatele acestor vremuri și de alte fărădelegi, păstrați-vă tradițiile! Educați-vă copiii, nu după normele europene, ci după învățăturile Domnului, căci acelea ne vor îndrepta pe toți spre biruință!” transmite unul dintre membrii Comunității Identitare Suceava.

“Pe Mărturisitorii cei aleşi ai lui Hristos, podoaba Bisericii noastre, pe cei ce în temniţă chinuri şi batjocuri au răbdat, ostaşii cei adevăraţi ai Domnului care cu puterea Crucii pe slujitorii satanei au ruşinat şi în ceruri se roagă pentru noi, cu dorire să-i lăudăm zicând: Bucuraţi-vă, Sfinţilor Mărturisitori, care în temniţă Golgota neamului aţi suit!” (Acatistul sfinţilor mucenici români din închisori, Condacul 1)

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara