Home / BLOG / Ai minte, așa că… gândește!

Ai minte, așa că… gândește!

Ai minte, așa că… gândește! Aveți intuiție, așa că ascultați-o. Acesta este un videoclip foarte bun, dar nu am avut niciodată nevoie de videoclipuri ca acesta pentru a-mi arăta adevărul, pentru că eu însumi am văzut adevărul de la început.

Când această așa-zisă pandemie a izbucnit pentru prima dată, știam deja că totul este orchestrat, se întâmplă în mod planificat, nu organic. Era foarte evident pentru mine că are loc nicio pandemie și că anumite cercuri de elită fac propagandă și pun în scenă o șaradă, iluzii pentru a păcăli publicul să creadă că se confruntă cu o criză pandemică, scenariu inginerit cu scopul “dresării” populației prin frică si traumatizare.

Intuiția voastră nu vă va duce în eroare, observația și inteligența voastră nu vă vor permite să fiți spălați pe creier și păcăliți.

Este posibil ca intuiția voastră să nu vă dezvăluie toate detaliile, cum ar fi numele exacte din spatele înșelăciunii, sau planul exact pe care îl au înșelătorii, dar vă va arăta când ceva nu este în regulă, vă va alarma când ar trebui să fiți suspicioși și sceptici.

Intuiția ta te va alerta atunci când faci un pas greșit, când iei o decizie greșită sau când ai încredere în persoana greșită, etc….

Intuiția ta, echilibrată cu observația ta atentă și cu inteligența ta, este o cunoaștere interioară care îți va arăta ce drum ar trebui să urmezi, ce drum este sigur, ce drum este corect, îți va arăta cine pare sincer și cine nu.

Iar atunci când ești pus la zid, curajul tău, încrederea în tine însuți, încrederea în călăuzirea strămoșilor tăi te vor ajuta să mergi mai departe chiar și atunci când vei simți că ești singur împotriva lumii.

Darius Dan

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara