Home / BLOG / Cu gândul la eroii din 1989, un An Nou 2023 spiritual-revoluţionar vă dorim!

Cu gândul la eroii din 1989, un An Nou 2023 spiritual-revoluţionar vă dorim!

Cu gândul la cei care au adus marele entuziasm şi speranţa de mai bine a Revelionului din decembrie 1989. Lupta continuă! Un An Nou 2023 spiritual-revoluţionar vă dorim!

Indiferent cum am numi evenimentele din Decembrie 1989, ele au însemnat un punct de cotitură în istoria României. Consecințele de atunci au influențat fiecare generație până azi, indiferent de vârstă, inclusiv generațiile născute după anii 2000.

Dar pentru cei care, de bună credinţă, au ieşit atunci în stradă pentru libertate de expresie şi mişcare, alegeri libere, demnitate şi speranţa unui viitor mai bun şi mai prosper pentru România, acele momente au fost “Revoluţia” la care au participat. Căci schimbarea regimului comunist, atât de adânc înrădăcinat în ţară, nu se putea face decât printr-o revoluţie. Faptul că ea a fost mai apoi deturnată de “noua” conducere, nu le scade deloc meritele!

Jertfa celor căzuţi atunci a adus speranţa şi entuziasmul unui nou început, mult mai bun, pentru Ţară. Acel entuziasm a fost resimţit intens la Revelionul din decembrie 1989 şi la cele care au urmat. Chiar dacă, după mai bine de 30 de ani, realizările nu fost în totalitate la nivelul aşteptărilor de atunci, entuziasmul schimbărilor în bine poate călăuzi noile generaţii.

Entuziasmul unui nou început, obişnuit la An Nou, poate aduce o NOUĂ REVOLUŢIE în Ţara noastră, mai adâncă şi mai trainică: REVOLUŢIA SPIRITUALĂ – adică o revoluţie a trăirii interioare şi exterioare, o revoluţie de mentalitate, o revoluţie de moralitate, o revoluţie de conştiinţă, o revoluţie de orientare spre valorile nepieritoare. După ce această “nouă revoluţie” personală şi de grup are loc, se poate crea contextul îndeplinirii, în totalitate, a speranţelor eroilor din 1989, atât cele materiale cât şi cele nemateriale. Iar Comunitatea naţionalistă română e principala promotoare a acestei “noi revoluţii”, în primul rând prin exemplul pe care îl pot da proprii săi membri.

Pentru a gusta din acel entuziasm de la finalul lui 1989 dar şi pentru a cunoaşte, mai pe larg, evenimentele din acea perioadă învăţând experienţa lor, Comunitatea Identitară a lansat iniţiativa “SuperBonus de cultură: Decembrie 1989”, pe care o puteţi urmări la link:

https://comunitateaidentitara.com/superbonus-de-cultura…/

 

Eroii nu mor! Speranţele nu mor! Lupta continuă!

UN AN NOU 2023 SPIRITUAL-REVOLUŢIONAR vă dorim!

Asociația „Comunitatea Identitară – România”

***

Imagini de la monumentul „Troița Victoriei Revoluției Române din Decembrie 1989” din Târgu-Mureș unde, pe 21decembrie 2022, a avut loc anuala ceremonie oficială dedicată comemorării martirilor căzuți pentru ideea de libertate în timpul evenimentelor din Decembrie 1989. În semn de recunoștință pentru jertfa lor, în timpul ceremoniei, câțiva membri ai Comunității Identitare Mureș au afișat un banner cu mesajul „Eroii nu mor niciodată”, apoi au depus o coroană de brad cu panglică tricoloră la monument.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara