Home / BLOG / La 86 de ani de la moartea lui Ion Moța și Vasile Marin, cinstirea lor te poate duce la închisoare! Ți se pare normal?

La 86 de ani de la moartea lui Ion Moța și Vasile Marin, cinstirea lor te poate duce la închisoare! Ți se pare normal?

Ion Moța și Vasile Marin, doi membri marcanți ai elitei Mișcării Legionare, au murit în luptă în Războiul Civil din Spania pe 13 Ianuarie 1937. Și-au dat viața având convingerea că apără Europa creștină de pericolul totalitarismului comunist, de teroarea anti-creștină și că luptă pentru naționalism, pentru ordine, civilizație și libertate. Astăzi, la 86 de ani de la moartea lor, opiniile pozitive despre ei, cinstirea și comemorarea lor sunt interzise de blestemata lege 217/2015. O lege anti-românească, anti-constituțională, împotriva libertății de exprimare, anti-naționalistă și anti-creștină, a fost dată de trădătorii din Parlament sub influența noilor bolșevici de la institutul anti-românesc “Elie Wiesel”. Dacă cineva poartă un tricou cu Stalin sau Ana Pauker și cere desființarea proprietății private și a Bisericii Ortodoxe, sistemul consideră că acesta își manifestă dreptul la liberă exprimare. Dar dacă un tânăr îi consideră eroi pe Moța și Marin, pentru un tricou cu chipurile lor sau pentru o banală postare pe rețelele sociale, acesta poate ajunge la închisoare. Ți se pare normal?!

Cu această ocazie, amintim tuturor românilor ce iubesc libertatea și detestă tirania neomarxistă, că există un set de legi anti-românești, ce îi pedepsesc pe cei ce gândesc în afara limitelor înguste impuse de politicieni și de păpușării ce le trag sforile acestora. Iar aceste legi trebuie să dispară! Nu au murit sute de tineri în Decembrie 1989 pentru ca astăzi oameni ce respectă personaje interzise de dușmanii libertății, să fie persecutați și privați de libertate! Citește apelul pentru abrogarea legilor anti-românești și distribuie-l!

Distribuie

Check Also

SuperBonus de cultură: 1 Aprilie NU e ziua păcălelilor!

1 Aprilie NU e ziua păcălelilor!   1 Aprilie nu este “ziua păcălelilor”! Cel puţin …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara