Home / Actiuni / Eroii revoluției din Cluj-Napoca comemorați de Comunitatea Identitară

Eroii revoluției din Cluj-Napoca comemorați de Comunitatea Identitară

 

În seara zilei de 21 Decembrie 2019, zi în care s-au împlinit 30 de ani de la revoluția anticomunistă la Cluj-Napoca, membrii Asociației Comunitatea Identitară România i-au comemorat pe cei împușcați în acele zile de armată la ordinele dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu.

 

Naționaliștii au afișat un banner cu mesajul: ”Mai bine idealist, decât marxist”, făcând referire la idealismul unor oameni ce și-au sacrificat viața pentru libertate și pentru o Românie liberă de comunism în fața unui sistem mult mai puternic ca ei. Astăzi, chiar dacă revoluția a fost confiscată de foști comuniști ce conduc țara și acum, vinovații pentru crimele și abuzurile săvârșite înainte de 1989 nu au fost pedepsiți, comunismul este încă legal în România în timp ce mulți eroi anti-comuniști sunt interziși prin legi de inspirație totalitară, iar marxismul cultural importat din occident corupe tineretul, preferăm să rămânem idealiști decât să mergem împotriva lui Dumnezeu, a neamului, a tradiției și a familiei.

S-au aprins lumânări și s-au spus rugăciuni pentru cei căzuți atunci în fiecare loc unde au fost împușcați oameni la revoluția din Cluj: Hotelul Astoria, Piața Unirii, sensul giratoriu din cartierul Mărăști și stația de autobuz de lângă fosta fabrică de bere. Manifestarea a început la Monumentul Rezistenței Anticomuniste.

Biroul de presă al Comunității Identitare

Distribuie

About admin

Check Also

Comemorarea veteranilor de război la București

Anul acesta, tinerii naționaliști din Comunitatea Identitară au comemorat veteranii de război care și-au dat …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara