Home / BLOG / Îmbrățișează Feminitatea

Îmbrățișează Feminitatea

Îmbrățișează Feminitatea 

Multe femei m-au întrebat de-a lungul anilor:

“Care este rolul femeilor în naționalism?”
“Ce ar trebui să fac pe lângă a avea cât mai mulți copii?”.

Răspunsul este de două feluri:

1. Educă-le pe celelalte femei din jurul tău.
2. Creați o cultură.

Feministele au lucrat extrem de mult pentru a submina bunăstarea fizică și spirituală a femeilor din lumea occidentală și din Europa de Est. Feministele vor ca frumusețea femeii feminine să dispară. Fiți o forță care se opune acestui lucru. Găsiți fete ca voi și întăriți-le. Împărtășiți toate cunoștințele și abilitățile pe care le aveți. Oferiți-le dragostea voastră în ciuda urii pe care o primesc de la inamici.

Femeile marxiste au lucrat extrem de mult pentru a distruge cultura europeană. Ele vor să submineze însuși sensul și valoarea frumuseții. Ele exaltă boala și urâțenia. Au înlocuit poveștile romantice cu hipersexualitatea necruțătoare. Cultura lor este stearpă, ateizată și lipsită de suflet. Fiți o forță care se opune acestui lucru. Găsește-ți talentul și împărtășește-l cu mândrie. O cultură este o mie de suflete în concert pasional. Fii pasionată și împărtășește-ți pasiunea!

Când intri pe scena naționalistă e greu să faci networking, pentru că vrem să fim mai anonimi decât în lumea cotidiană. Suntem atenți la infiltrații antifa sau ofițerii de informații și la tipologiile antisociale atrase de ideologiile “extremiste” din motive greșite. Nu contează dacă nu-ți arăți fața sau dacă folosești un pseudonim. Poți în continuare să lucrezi în rețea în mod perfect eficient.
Fă-ți o pagină pe telegram, twitter, instagram, oriunde. Păstrează-ți story-urile deschise și accesibile. Expune-ți personalitatea cu încredere. Spune-ne ce crezi și cum te simți. Care este pasiunea ta. Pune-te în evidență, chiar dacă o faci din spatele unui pseudonim. Ignoră-i pe imbecilii care vor țipa la tine pentru asta. Fantezia lor narcisistă este că o faci pentru atenția masculină. De fapt, urmărești atenția feminină și o vei obține dacă insiști cu sârguință. Rețeaua socială este feminină în natură. Folosește-o liber și folosește-o bine!

Realizarea unei pagini este o modalitate excelentă de a le permite femeilor să te verifice și să vadă dacă ești potrivită pentru ele, fără a fi nevoie să pui un milion de întrebări incomode. Dacă nu îți asumi un risc și nu îți expui adevărata personalitate, nu vei culege roadele minunate de a găsi femei cu aceleași viziuni și valori, care te apreciază pentru cine ești cu adevărat și care doresc să construiască o comunitate.

În combinație cu acest lucru, începe fie să creezi, fie să administrezi conținut. Crearea de cultură poate cuprinde arta, meșteșugurile, muzica, știința, meme-urile, literatura, orice care trezește sufletul și îmbunătățește oamenii cu care ia contact. Trebuie să ne reconstruim cultura pentru binele copiilor noștri. Dacă nu ești o persoană creativă, pur și simplu administrează o pagină în care aduni și publici conținut care îți place, care rezonează cu tine. Descoperă-ți o abilitate, găsește-ți un talent, o vocație și ia publicul alături de tine în călătoria ta de învățare și autodezvoltare. Nu trebuie să fii expert într-un subiect pentru a crea conținut. Este suficient să înveți cu entuziasm. Asta e tot cultură, îmbrățișează feminitatea și naționalismul, fii feminină!

Nu vom sta pe internet și nu ne vom plânge că ni s-a luat comunitatea și cultura! Vom construi ceva de la zero, așa cum au făcut strămoșii noștri de mii de ori înainte!

Haide să construim!

www.comunitateaidentitara.com/adeziune

Gabriel D.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara