Home / BLOG / Masochismul rasial, noua anti-valoare a Occidentului
masochism rasial

Masochismul rasial, noua anti-valoare a Occidentului

Masochismul rasial este noua anti-valoare a Occidentului. Cauza problemelor fiecărei țări din lumea a treia? Colonialismul. În ciuda faptului că țările albe găzduiesc mulți indivizi de alte rase, suntem proiectați a fi cei mai neprimitori dintre seminții. Se vrea ca noi să credem că oprimăm și dezavantajăm în mod sistematic minoritățile pe pământurile noastre, în ciuda migranților economici și a refugiaților care primesc beneficii și sprijin în Europa ca în niciun alt loc, altfel n-ar mai veni aici în numere așa mari. Întotdeauna trebuie să facem mai mult, să ne adaptăm la noua societate multiculturală despre care clasa politică nu a permis să avem niciun cuvânt de spus și ne lasă doar să acceptăm faptul împlinit. Mai trebuie să și avem o atitudine supusă față de grupurile etnice nou venite. A nu face asta comportă amintirea de tot ceea ce este rău atribuit albilor în decursul mileniilor și cum acum este momentul să plătim înapoi pentru toate faptele rele făcute.

În Europa secolului al XXI-lea, gândirea dominantă este una paradoxală, asemănătoare cu conceptul de gândire dublă, sau Double-Think din 1984 al lui Orwell, și anume că un alb nu poate fi mândru de istoria lui națională și de realizările propriei etnii, deoarece nu a participat direct la ele. În același timp, fiecare masacru, înrobire sau cucerire trebuie să fie comun acceptată vină colectivă asupra căreia să se acționeze imediat în toate domeniile activității umane, de la locul de muncă, la cultură, mediul academic și instituții de Stat.

Gândirea dublă merge mai departe: Europenii nu pot fi mândri de evenimentele din trecut, dar trebuie să fie considerați vinovați și sunt în prezent responsabili pentru orice și pentru toată lumea, în timp ce restul lumii se poate mândri în continuare cu cultura și istoria lor, dar nu sunt responsabili pentru situația lor actuală, deoarece criminalitatea, sărăcia, cultura gangster și războaiele tribale sunt considerate a fi cauzate tot de albi și de opresiunea lor sistemică.

Încadrarea constantă a tuturor problemelor ca fiind de origine rasistă îi înșeală pe albi și îi face să devină promotori ai acestei dialectici anti-albe. În mintea lor nu fac altceva decât să-și asume o greșeală colectivă și, prin urmare, ar fi oameni „buni”. Orice observație de critică sau argument în favoarea străinului asupra naționalului este aplaudată, percepută ca fiind în trend și cosmopolită, privită ca „părerea pe care o au oamenii drăguți”. Criticile și preocupările care iau partea localnicilor sunt imediat respinse ca ignorante, rasiste și răutăcioase. Orice argument, oricât de faptual și logic, adus acestor propagandiști inconștienți pentru a contrasta și demonta viziunea lor despre lume nu rar aduce la mai mult decât să-i supere și să-i facă să fugă din conversație. Vor recurge, conform rutinei, la apelativele menite să vă discrediteze opiniile și gândul. În majoritatea cazurilor, ei ne vor numi rasiști pentru că nu ne pot numi mincinoși.

Dacă ne uităm la istorie în mod neselectiv, vom vedea că sclavia, cuceririle și nedreptățile au făcut parte din parcursul istoric al fiecărei națiuni, atât de partea opresorului, cât și al victimei și, prin urmare, nu sunt unice sau specifice niciunei entități etnice. De asemenea, ar trebui susținut că realizările, descoperirile și actele de vitejie ale unui popor tind să aibă un caracter specific națiunii, unic pentru ei. Faptele de putere și glorie sunt în prezent celebrate doar în alte culturi. Să fim mândri din nou de ale noastre. Să trăim onorând strămoșii noștri și să luptăm pentru a păstra ceea ce au realizat și să construim lucruri și mai mari pentru viitoarele vieți românești.

Comunitatea Identitară spune da pozitivității naționale și nu masochismului rasial. Naționalismul este voința de viață și de putere a unui colectiv sub forma unei națiuni, legat de sânge și sol, de un trecut și de un destin împărtășit și, prin urmare, nu poate suporta inutile autoblamări și neasumarea reponsabilităților pentru condițiile actuale prin fabricarea unor scuze vagi care, într-un fel sau altul, vor indica întotdeauna spre noi ca și cauză. Vrem ca fiecare națiune să fie propriul său stăpân, autosuficient și hotărât să-și creeze un viitor mai bun.

Oare n-ar fi fost Africa mai greu de colonizat dacă europenii ar fi fost întâmpinați de triburi mândre și unite împotriva colonistului străin? Au găsit, dimpotrivă, populații dezbinate, gata să-și vândă frații în schimbul mărfurilor aduse pe navă…

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara