Home / Actiuni / Apreciere pentru femeia creștină

Apreciere pentru femeia creștină

Apreciere pentru femeia creștină

Considerăm că niciodată nu e prea târziu să fie prezentat un gest frumos ce poate fi luat ca exemplu. S-a întâmplat în „Duminica  Mironosițelor” (a treia Duminică după Paști),  supranumită în Biserică „Ziua Femeii Creștine”.

În acea zi, din inițiativa Comunității Identitare Mureș, la mai multe biserici din județul Mureș, membrii asociației au oferit femeilor de toate vârstele, prezente la Sfânta Liturghie, mesaje de încurajare cu versete biblice tipărite pe bilete speciale (vezi AICI). Gestul a fost primit cu surprindere și bucurie de femeile prezente, această zi de sărbătoare fiind marcată  mai rar prin asemenea gesturi chiar și în biserici.

„Ziua Femeii Creștine” ar trebui să fie recunoscută ca adevărata „Zi a Femeii”, recunoscută de către toate femeile creștine ce frecventează Biserica, sărbătorită ca atare și pusă în valoare de către bărbații creștini conștienți chiar mai mult decât în ziua de sărbătorire laică a femeii (și cu origini istorice și propagandistice comuniste) de 8 Martie.

Prin această acțiune simbolică, Asociația Comunitatea Identitară România dorește să promoveze și mai mult existența  „Zilei Femeii Creștine”, dar și să ajute la propovăduirea Cuvântului lui Dumnezeu scris în Biblie.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara