Home / BLOG / Mesajul tinerilor creștini din Cluj ce au fost amendați abuziv de jandarmerie, pentru că au afișat icoane ortodoxe

Mesajul tinerilor creștini din Cluj ce au fost amendați abuziv de jandarmerie, pentru că au afișat icoane ortodoxe

Un grup de tineri creștini au fost amendați în mod abuziv de jandarmerie pentru că au afișat icoane, chipul lui Hristos și simboluri anti-comuniste la parada sodomiților din Cluj-Napoca.

Autoritățile corupte permit desfăsurarea unui eveniment obscen, anti-social și anti-creștin, unde o minoritate agresivă își urlă frustrările sexuale pe străzile noastre. Jandarmeria îi păzește, dar îi amendează pe românii naționaliști care apără credința și principiile creștine, pe cei ce arată că încă în Cluj mai sunt oameni puternici și deștepți, ce se opun urgiei sodomite!

Unul din aceștia a declarat pentru Comunitatea Identitară următoarele:

„Dorim să subliniem că nu am instigat la ură, nu am ofensat pe nimeni și nu am adus nicio batjocură participanților la marș. Prezența noastră a fost una pașnică, motivată de credința noastră și de dreptul nostru fundamental de a ne exprima liber convingerile religioase.

Jandarmul ne-a acuzat pe nedrept că am încercat să organizăm o contramanifestație. Vrem să clarificăm că nu a fost vorba de o contramanifestație, ci doar de exprimarea pașnică a principiilor creștine și tradiționale pe care fiecare creștin ar trebui să le aibă. Este dureros când vedem că până și oamenii legii au ajuns să apere păcatul și nefirescul, înlăturând imaginile cu Hristos.

Considerăm că tratamentul la care am fost supuși este inacceptabil și contravine principiilor democrației și respectului pentru drepturile omului. Este esențial ca orice formă de exprimare să fie protejată, atât timp cât aceasta este pașnică și nu încalcă drepturile altora.”

Autoritățile corupte permit desfăsurarea unui eveniment obscen, anti-social și anti-creștin, unde o minoritate agresivă își urlă frustrările sexuale pe străzile noastre. Jandarmeria îi păzește, dar îi amendează pe românii naționaliști care apără credința și principiile creștine, care arată că încă în Cluj mai sunt oameni puternici și deștepți, ce se opun urgiei sodomite!

Comunitatea Identitară este solidară cu toții românii care militează pentru valorile creștine și contra degenerării sexo-marxiste. Iisus nu este tolerat la Cluj, dar sărbătorirea sodomiei da! Sincere felicitări celor ce au luptat pentru ce este sfânt și drept!

Distribuie

Check Also

Mitingul Pentru Familie Ediția 2024

Asociația Comunitatea Identitară România anunță organizarea Mitingului pentru Familie la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara