Home / Actiuni / Mitingul pentru Familie ediția 2024 – Apărăm Famlia! Cluj-Napoca nu-i Sodoma!

Mitingul pentru Familie ediția 2024 – Apărăm Famlia! Cluj-Napoca nu-i Sodoma!

Comunitatea Identitară România a organizat cea de-a VII-a ediție a Mitingului pentru Familie la Cluj-Napoca. Manifestarea e una pe care o facem de câțiva ani pentru apărarea valorilor familiei naturale, a principiilor creștine și a tradiției. Evenimentul a avut loc pe 15 Iunie, în Piața Avram Iancu, în fața Catedralei Ortodoxe, în aceeași zi când pe străzile Clujului a avut loc din nou parada sodomiților, a unei minorități agresive ce își urlă frustrările sexuale în stradă. Acolo se cere nu doar tolerarea destrăbălării sexuale, ci sărbătorirea ei de către societate. Totodată sexo-marxiștii, lipsiți de orice urmă de bun simț, cer legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex și dreptul de a adopta copii.

În România se duce un război contra familiei de peste trei decenii. Clasa politică trădătoare a legalizat avortul, asta ducând la uciderea a milioane de copii nenăscuți, populația unei țări întregi a fost omorâtă. Aceiași politicieni corupți au distrus economia și au forțat peste 6 milioane de români să emigreze în vest, în căutarea unui trai decent. Tinerii ce se căsătoresc, care întemeiază o familie și aleg să aibă copii, nu sunt ajutați cu nimic de către stat. Românii sunt obligați să plătească taxe și impozite foarte mari, făcând dificil ca o familie să poată avea mulți copii. Însă autorităților corupte nu le pasă de neam și familie, deja au început procesul de înlocuire a românilor cu sute de mii de imigranți din Africa și Asia. La toate aceste politici anti-natalitate se adaugă și legalizarea homosexualității, precum și susținerea mișcării pentru drepturile sodomiților de către partide, fie datorită ideilor lor bolnave sau servilismului față de Uniunea Europeană.

În acest context afirmarea și apărarea valorilor familiei este o obligație sfântă! Dacă noi nu o facem, nimeni nu o va face! Comunitatea Identitară e prezentă în stradă, de ani de zile, alături de toți românii care iubesc tradiția și detestă degenerarea, cu scopul de a milita pentru un viitor mai bun. Mulțumim pe această cale tuturor românilor tradiționaliști, ce au fost alături de noi la Mitingul pentru Familie, majoritatea din ei tineri. Atât timp cât primarul Clujului, Emil Boc, continuă să autorizeze manifestările obscene, imorale și anti-sociale ale pederaștilor, naționaliștii vor fi prezenți în stradă pentru a apăra Credința, Neamul, Familia, ordinea și civilizația.

Mitingul a început cu rostirea rugăciunii Tatăl Nostru. Apoi au ținut discursuri Codrin Goia (liderul Comunității Identitare), Marius Moldovan (vicepreședintele Comunității Identitare), camaradul Nicolae Marchiș și militantul naționalist Călin Mărincuș. S-a vorbit despre războiul dus contra familiei de către clasa politică, de importanța acesteia ca celulă de bază a societății, de criza demografică prin care trece România, de pericolul reprezentat de stilul de viață homosexual și de necesitatea combaterii propagandei sexo-marxiste, mai ales în rândul copiilor și a tinerilor. Militanții Comunității Identitare au afișat la eveniment două bannere, primul cu mesajul: „Iubim familia! Detestăm degenerarea!”, celălalt afirmând un adevăr care îi doare pe mulți fani ai homosexualității: „Boala mintală nu este dragoste!”. A fost instalată și o țintă de darts cu steagul sodomiților, ceea ce a fost o mare bucurie pentru copiii ce au participat la eveniment. Au fost afișate și anul acesta pancarte cu mesaje ironice (meme), iar la sfârșitul manifestației participanții s-au strâns în jurul celui mai mare drapel tricolor din Cluj-Napoca.

Tot pe 15 Iunie 2024, s-au împlinit 135 ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu, părintele naționalismului românesc și poetul național al României. Cu această ocazie, la miting, a fost afișat un banner cu un citat al marelui geniu: „Faceți o uriașă reacțiune morală, o revoluție de idei! Răscoliți geniul național, spiritul propriu și caracteristic al poporului din adâncul în care doarme!”.

Dacă îți iubești Familia, Neamul și Biserica, dacă vrei să lupți pentru ce e drept și sfânt, dacă vrei să aperi viitorul României de neomarxism și degenerare, nu mai sta deoparte! Informează-te și vino alături de noi!

Citește și: 

Mesajul tinerilor creștini din Cluj ce au fost amendați abuziv de jandarmerie, pentru că au afișat icoane ortodoxe

Mitingul pentru Familie ediția a VI-a: Iubim Familia!Detestăm degenerarea!

Prezenți la Marșul pentru Normalitate

Mitingul pentru familie ediția 2022

Comunitatea Identitară Iași – protest împotriva paradei homosexualilor

Cluj-Napoca: Miting pentru familie

Distribuie

Check Also

Muncă voluntară la Parohia Ferentari

Mai multe săptămâni la rând, în zilele de sâmbătă din luna iunie, militanți ai Asociației …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara