Home / Actiuni / Prezenți la Marșul pentru Normalitate

Prezenți la Marșul pentru Normalitate

O delegație a Asociației Comunitatea Identitară România a participat și anul acesta la Marșul pentru Normalitate din București. Evenimentul este unul de susținere a valorilor și principiilor creștine, de apărare a familiei și a firescului, organizat de Noua Dreaptă încă din anul 2005. Marșul se desfășoară în aceeași zi când în capitală are loc parada sodomiților, un eveniment scârbos, degenerat și anti-social, în cadrul căruia minoritățile sexuale cer dreptul la căsătorie și adopții, dar, totodată, își urlă frustrările în stradă, oferă un spectacol grotesc și fac propagandă homosexuală și neomarxistă.

Considerăm că promovarea unui stil de viață sinucigaș, plin de practici sexuale degenerate și imorale, boli fizice și psihice, consum de droguri, alcoolism și depresie, în public, pe străzile noastre, în fața copiilor, nu are ce căuta într-o țară civilizată, într-o țară ortodoxă. Mișcarea pentru drepturile sodomiților, parte a ideologiei neo-marxiste, nu se va opri până când nu va corupe și spăla pe creier întreaga omenire, să fie nu numai tolerantă față de un stil de viață distructiv, dar să îl sărbătorească și să îl aplaude. În aceste condiții, fiind tradiționaliști, era datoria noastră să fim prezenți în stradă pentru apărarea familiei, a firescului și a eternelor principii creștine.

Marșul a pornit din Piața Victoriei și s-a încheiat la Dealul Patriarhiei. Nu au lipsit scandările pentru susținerea familiei tradiționale și împotriva propagandei sodomite. Membrii Comunității Identitare au desfășurat, pe durata marșului, un banner cu mesajul „Trăiască familia naturală! Moarte dictaturii toleranței!”. La marș au participat reprezentanți ai mai multor organizații naționaliste, printre care: Noua Dreaptă (organizatorii anuali ai evenimentului), Fundația Ion Găvrilă Ogoranu, Asociația Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei, Starea de Libertate, Frăția Ortodoxă și Grupul NOI. Atât la începutul evenimentului, cât și la sfârșit au fost ținute discursuri de reprezentanții organizațiilor prezente.

Citește și:

Mitingul pentru familie ediția 2022

Comunitatea Identitară Iași – protest împotriva paradei homosexualilor

Cluj-Napoca: Miting pentru familie

Chemare la normalitate

Distribuie

Check Also

Comunitatea Identitară a participat la Marșul pentru Viața în Cluj-Napoca, București și Târgu-Mureș

  Anul acesta membrii asociației Comunitatea Identitară România au participat la marșul pentru viață din …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara