Home / Actiuni / Mitingul pentru Familie ediția a VI-a: Iubim familia! Detestăm degenerarea!

Mitingul pentru Familie ediția a VI-a: Iubim familia! Detestăm degenerarea!

Cea de-a șasea ediție a Mitingului Pentru Familie a avut loc pe 17 Iunie, la Cluj-Napoca, în fața Catedralei Ortodoxe din Piața Avram Iancu. La chemarea Comunității Identitare s-au reunit mai mulți români cu caracter și dragoste față de familie, printre care reprezentanți ai Asociației Calea Neamului și membri ai Noii Drepte. Scopul mitingului a fost susținerea familiei naturale, formată prin căsătoria dintre un bărbat și o femeie, a principiilor creștin-ortodoxe, a tradiției, a ordinii divine și naturale.

Străzile Clujului au fost, timp de șase ani, sub asediul paradelor de sodomiți și lesbiene. Ideologia de gen (sexo-marxismul) a pătruns în școli și urmărește pervertirea celor mai inocenți dintre noi, a copiilor. Pasivitatea noastră ar însemna un acord tacit pentru ca toate aceste lucruri să aibă loc. Este un lucru bizar să trebuiască să ieșim în stradă pentru normalitate, dar iată ca normalitatea a ajuns să fie încolțită, arătată cu degetul și blamată de un cult tot mai numeros, un cult al degenerării, care sub masca „mândriei” rușinii acționează la inversarea valorilor, la promovarea viciului în loc de virtute, care numește răul bine și binele rău, făcându-ne să ne simțim „înapoiați” sau „medievali” doar pentru că suntem normali.

Evenimentul a început pe o vreme ploioasă, dar pe măsură ce se rosteau discursurile și se adunau oamenii, ploaia a încetat. Printre cei ce au luat cuvântul s-au numărat Marius Moldovan (vicepreședintele Comunității Identitare), Mihai Tîrnoveanu (președintele Asociației Calea Neamului), Tudor Ionescu (președintele Noii Drepte), Codrin Goia (liderul Comunității Identitare), camaradul Nicolae Marchiș  și militantul naționalist Călin Mărincuș. În timpul cuvântării sfâșietoare a teologului Valentin Guia, soarele a strălucit deasupra noastră, ca un semn divin, o confirmare că suntem pe calea cea dreaptă.

Au fost afișate și anul acesta pancarte cu mesaje ironice (meme), iar la sfârșitul manifestației participanții s-au strâns în jurul celui mai mare drapel tricolor din Cluj-Napoca. Manifestarea s-a desfășurat sub motto-ul „Iubim Familia! Detestăm degenerarea”, prezent și pe unul din bannerele afișate. Toți cei care doresc să continue lupta pentru familie, pentru tradiție, pentru eternele valori creștine și pentru neam, nu numai o dată pe an la un eveniment, ci într-un mod constant, sunt invitați să contacteze Asociația Comunitatea Identitară România la adresa de email info@comunitateaidentitara.com, să se aboneze la canalul nostru de Telegram, sau să vină alături de noi!

Citește și:

Prezenți la Marșul pentru Normalitate

Mitingul pentru familie ediția 2022

Comunitatea Identitară Iași – protest împotriva paradei homosexualilor

Cluj-Napoca: Miting pentru familie

 

 

 

Distribuie

Check Also

Ziua Națională a Costumului Tradițional a fost sărbătorită în județul Mureș

Ziua Națională a Costumului Tradițional a fost sărbătorită în județul Mureș   Ziua Națională a …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara