Home / BLOG / Mass-media distruge idealurile tinerilor naționaliști!

Mass-media distruge idealurile tinerilor naționaliști!

Presa mainstream nu e altceva decât portavocea sistemului corupt, antiromânesc și anticreștin. Jurnaliștii mercenari, care scriu la ordin, au ajuns să creeze conflict și dezbinare până și în interiorul familiilor. Tinerii naționaliști ce își iubesc neamul, credința, eroii și tradiția sunt marginalizați și neînțeleși de profesori, de colegi, de prieteni, de societate, de vecini și evident de politicieni. Însă tragedia devine mult mai mare și mai intensă în momentul în care propria ta familie se întoarce împotriva ta, având mai mare încredere în televiziuni și ziare decât în proprii lor copii. Propagandiștii lucrează în mod constant să inoculeze în mintea și sufletele oamenilor fobia de naționalism. Aceștia asociază un sentiment pozitiv, care este dragostea de neam, cu tot ce este mai rău, cu dorința sălbatică de a comite crime, cu terorismul, cu ura primitivă, cu oamenii cei mai înapoiați, cu extremismul. Iar apoi, părinții, manipulați și speriați, se întorc împotriva fiilor lor și le smulg cu cleștele sentimentul naționalist din inimă, le zdrobesc visele și idealurile. Îi tratează cu dispreț și ură, îi pedepsesc pentru vina că iubesc România și vor să lupte pentru ceva sfânt. Totul pentru că televizorul îi condiționează să intre în panică când aud de naționalism!

Ce rațiuni diabolice îi fac să spună că un tânăr naționalist ce ține la neamul său și vrea să îl apere este extremist? Ce sunt atunci partidele care de zeci de ani au jefuit România, au distrus economia, sănătatea și educația? Ce sunt atunci clanurile interlope țigănești ce comit infracțiuni pe bandă rulantă? Ce sunt medicii ce au umplut cimitire întregi cu câte avorturi au făcut? Ce sunt activiștii sexo-marxiști ce promovează perversiunile în rândul tineretului și îi introduc pe copii într-un stil de viață degenerat ce le distruge mintea, sufletul și trupul? Ce sunt proprietarii de cazinouri ce au împins nenumărați oameni în viciul jocurilor de noroc și i-au ruinat? Priviți cu atenție în jurul vostru și îi veți depista ușor pe adevărații extremiști! Dar numai cine gândește cu adevărat liber și vede dincolo de cortina de minciuni ale mass-media va putea să îi identifice. Pentru oamenii simpli la minte, ușor manipulabili, lași și slabi, personajele negative vor fi doar aceia care vor fi prezentați ca atare de către sistem. Părinții care vor binele copiilor, îi îndepărtează de un sfânt ideal… pentru că așa au fost programați. Multe familii vor să îi vadă pe copiii lor că termină școala cu note bune, că urmează o facultate, că își găsesc un serviciu bine plătit, că „își văd de viața lor”, de parcă în viață nu ar exista nimic mai presus de stabilitatea financiară, de interese pur materiale și de individualism.

Este extrem de greu ca niște oameni trecuți de 40 de ani, născuți și crescuți în minciună, să mai rezoneze cu principiile și idealurile unui tânăr naționalist care iubește adevărul, să priceapă că a îți iubi neamul și a milita pentru asta e o chemare nobilă și naturală, că a alege această cale în viață nu te face un om rău, că ceea ce spun politicienii și presa sunt minciuni ordinare prin care îi transformă în niște sclavi și îi manipulează să își crească copiii în frică, ignoranță și prostie. Dar tu, tinere tradiționalist, ești altceva! Tu ești viitorul! Tu trebuie să devii un om nou, superior, cu voință de fier și credință nelimitată! Prin tine va trăi neamul românesc și tu ești stăpânul propriului destin! Nu renunța niciodată la crezul tău, indiferent prin câte greutăți vei trece, chiar dacă cei pe care îi iubești au fost păcăliți să se întoarcă împotriva ta! Crezi în Dumnezeu și în Neamul Românesc și mergi mereu înainte! Indiferent câte înfrângeri vei avea, indiferent de câte ori vei cădea, contează să nu renunți, să te ridici de fiecare dată, cu sânge și lacrimi, din înfrângere în înfrângere până la victoria finală! 

În războiul acesta vei întâlni mulți oameni care sunt împotriva ta, iar cel mai cumplit e când aceștia fac parte din propria ta familie, când au fost prostiți să fie contra ta pentru că ești nonconformist și nu te aliniezi la normele unei societăți corupte, pentru că ești cu adevărat viu în duh și liber în gândire. Dumnezeu îți va scoate în cale și aliați! Vei avea camarazi care, la fel ca tine, au trecut prin aceste suferințe și care te vor înțelege. Când crezi că nimeni nu te înțelege, pe ei te vei putea baza, ei vor fi acolo să te ajute, cu ei vei putea discuta liber, iar împreună veți birui. Nu uita că nu ești niciodată singur!

Mihai Iancu

Distribuie

Check Also

Mitingul Pentru Familie Ediția 2024

Asociația Comunitatea Identitară România anunță organizarea Mitingului pentru Familie la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc …

One comment

  1. ???????????????????????????????? foarte bun articolul ????????

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara