Home / Actiuni / Comunitatea Identitară a sărbătorit Ziua Națională a României în inima țării

Comunitatea Identitară a sărbătorit Ziua Națională a României în inima țării

Anul acesta, pe 1 Decembrie, membrii Asociației Comunitatea Identitară România au sărbătorit Ziua Națională la Sfântu Gheorghe, în inima țării. Am ținut să fim din nou alături de frații noștri români din Covasna, zonă cu majoritate ungurească. În această regiune, conaționalii noștri sunt marginalizați și discriminați de către autoritățile locale, reprezentate de mult timp de către extremiștii antiromâni de la UDMR. E o zonă în care e greu să fi român și am ținut să fim împreună cu ei măcar în această zi importantă.

Tinerii naționaliști s-au adunat la Catedrala Ortodoxă Sf. Ierarh Nicolae și Sf. Mucenic Gheorghe din centrul orașului, unde au participat la Tedeum, slujbă de mulțumire și laudă adusă lui Dumnezeu cu anumite ocazii festive. Apoi au pornit spre statuia lui Mihai Viteazul, primul unificator al principatelor române: Moldova, Ardealul și Țara Românească. Cu ocazia manifestării oficiale, militanții Comunității Identitare au afișat doua bannere. Primul cu mesajul „Ortodoxie și Naționalism”, iar cel de al doilea, un banner pictat cu harta României Mari și o cruce, cu mesajul: „Un Neam, un Crez, un Destin”.

La manifestarea dedicată Zilei Naționale a României au participat și Asociația Calea Neamului, Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe Purtătorul de Biruință și Noua Dreaptă. La sfârșit au fost depuse coroane de flori la monumentul lui Mihai Viteazul, au fost intonate cântece patriotice, s-a jucat hora unirii și s-au ținut discursuri. Din partea Comunității Identitare a vorbit camaradul Nicolae Marchiș, făcând referire la sacrificiile înaintașilor care au făurit România Mare și la însemnătatea jerfei neamului românesc în fața lui Dumnezeu.

În ciuda opoziției unor separatiști antiromâni care ar fi vrut ca pe 1 Decembrie să stăm cu toții în case, am arătat că ORIUNDE pe pământ românesc putem ridica drapelul tricolor și ne vom cinsti sfinții, martirii și eroii! Pe 1 Decembrie 2023 s-au împlinit 105 ani de la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia din 1918, când Ardealul, Banatul, Crișana și Maramureșul s-au unit cu România. Cu două zile înainte, pe 28 Noiembrie 1918, a avut loc unirea Bucovinei cu Țara, după ce pe 27 Martie 1918 Basarabia s-a unit cu Patria Mamă.

Toți cei care vor să participe alături de noi la astfel de evenimente, nu doar odată pe an, dar de fiecare dată când e nevoie să luptăm pentru drepturile și interesele neamului românesc, să vină alături de noi! Dacă dorești să pui o cărămidă la ridicarea României Naționaliste, dacă vrei să devii militant și să-ți dedici o parte din timp și energie unei cauze nobile, dacă crezi într-o țară în care românii să fie stăpâni, dacă disprețuiești corupția și degenerarea ce distrug neamul nostru, informează-te și alătură-te Comunității Identitare! Dacă ai cea mai mică îndoială sau ezitare, stai deoparte!

Citește și:

Ziua Națională a României sărbătorită la Târgu Secuiesc și Sfântu Gheorghe

Ziua Națională sărbătorită de Comunitatea Identitară la Târgu Mureș

Ziua Națională sărbătorită la mormântul lui Mihai Viteazul

 

Distribuie

Check Also

Muncă voluntară la Parohia Ferentari

Mai multe săptămâni la rând, în zilele de sâmbătă din luna iunie, militanți ai Asociației …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara