Home / Actiuni / Acțiune de afișaj împotriva legilor anti-românești la Alba Iulia

Acțiune de afișaj împotriva legilor anti-românești la Alba Iulia

    

Acțiune de afișaj împotriva legilor anti-românești la Alba Iulia

 

Membrii Asociației Comunitatea Identitară România au desfășurat în luna August o acțiune de afișaj la Alba Iulia, cetatea Marii Uniri. Tema campaniei a fost conștientizarea și sensibilizarea opiniei publice față de existența unor legi antiromânești, ce încalcă Constituția și drepturile omului. Totodată, aceste legi de inspirație comunistă, deschid calea spre numeroase abuzuri contra celor ce își exercită dreptul la liberă exprimare, pentru care au plătit cu sânge sute de tineri în Decembrie 1989.

Existența acestor norme ilegale (dar aplicate de către autoritățile corupte) creează un cadru legislativ periculos. Drept urmare, un român poate să ajungă să plătească amenzi grele, să fie târât prin tribunale sau chiar pus în spatele gratiilor dacă exprimă o părere critică la adresa membrilor unei minorități, dacă are o opinie diferită de cea a sistemului fața de anumite evenimente istorice, dacă cinstește anumite personalități incomode pentru cei aflați la putere, dacă poartă un tricou ce deranjează sau chiar pentru o banală postare pe rețelele de socializare.

 

Principalele legi la care facem referire sunt următoarele:

  1. OUG 31/2002– http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/34759
  2. 217/2015– http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/170057
  3. LR157/2018 – legea Vexler https://www.universuljuridic.ro/legea-nr-157-2018-privind-unele-masuri-pentru-prevenirea-si-combaterea-antisemitismului-prezentare-generala/
  4. 2/2021 – legea combaterii „antițigănismului” http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/235923
  5. 134/2021 completare la art.369 din Legea nr.286/2009 ( legea care prevede pedeapsa cu închisoare pentru “discriminare” – https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/pedepse-pana-la-3-ani-de-inchisoare-pentru-incitare-la-violenta-ura-sau-discriminare-legea-a-fost-votata-de-parlament-1580951 / http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=19219).

Asociația Comunitatea Identitară a luptat și va lupta în continuare pentru libertatea de exprimare, câștigată cu mari sacrificii de înaintașii noștri, pentru demnitatea și suveranitatea noastră ca neam. Cerem abrogarea tuturor legilor antiromânești și anticreștine votate de politicienii trădători, sub influența unor instituții devenite o “poliție a gândirii”, precum CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării) sau Institutul Elie Wiesel. Fie ca cei cu inimă de român în piept să vorbească împotriva acestor legi, pentru conștientizarea semenilor noștri și recâștigarea libertății cuvântului. Ne rugăm la Dumnezeu pentru ziua când aceste legi staliniste vor dispărea și fiecare român va putea fi liber, până atunci idealul nostru nu moare!

Citește și:

APEL pentru abrogarea legilor antiromânești

Vasile Zărnescu este liber dar legile antiromânești rămân în vigoare

Pentru Libertate! Protest împotriva legilor antilegionare

Pentru libertatea de exprimare!  Împotriva tiraniei corectitudinii politice

Comunitatea Identitară România din diaspora și asociația Nuove Sintesi alături de Vasile Zărnescu

Comunitatea Identitară București cere dreptate pentru Vasile Zărnescu

Solidaritate cu Vasile Zărnescu și Florin Dobrescu sub privirea lui Mihai Eminescu

Comunitatea Identitară Iași alături de Vasile Zărnescu

Rugăciune pentru Vasile Zărnescu

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara