Home / Actiuni / Alba Iulia: Mesaj contra legii anti-legionare

Alba Iulia: Mesaj contra legii anti-legionare

Alba Iulia: Mesaj contra legii anti-legionare

Alba Iulia: Mesaj contra legii anti-legionare

Membrii Asociației Comunitatea Identitară România din Alba Iulia au protestat împotriva legii anti-legionare. În Cetatea Marii Uniri, unul din cele mai sacre locuri ale românismului, tinerii tradiționaliști au afișat un banner cu mesajul: “Legea anti-legionară e terorism cultural”. Prin implementarea acestei legi de inspirație comunistă, cine cinstește sau comemorează importante personalități culturale românești, cine are o opinie diferită de cea a sistemului despre Mișcarea Legionară, cine comemorează “personalități interzise”, cine afișează anumite simboluri de care dușmanii românismului sunt speriați, cine poartă un tricou ce nu e pe gustul acestora sau cine scrie o banală postare pe rețelele de socializare, riscă să fie târât prin tribunale, să i se deschidă dosar penal și chiar să ajungă în spatele gratiilor.

Legea anti-legionară, sau legea 217/2015, e una din câteva astfel de legi cu caracter anti-românesc, anti-constituțional, de inspirație totalitară, ce încalcă dreptul la liberă exprimare, drepturile omului și legislația internațională. Aceasta a fost inițiată de Crin Antonescu , fost senator și președinte PNL, aflat sub influența Institutului Elie Wiesel, o instituție de stat infestată și creată de neomarxiști, un focar de anti-românism, a cărui angajați lucrează contra culturii și identității românești, plătiți din taxele noastre!

Asociația Comunitatea Identitară România cere abrogarea legii anti-legioare și a oricărei legi anti-românești. Considerăm anormal faptul, că într-o țară ce se presupune a fi democrată, membră a UE (structură ce pretinde că apără drepturile omului), tineri (și nu numai) ce cinstesc personalități ce pentru ei sunt sfinți, martiri și eroi, ce au o opinie diferită de cea oficială, să fie terorizați, tratați ca niște infractori și privați de libertate! Vom continua să luptăm pentru drepturile și interesele românilor, având credința că va veni ziua victoriei când această lege nedreaptă va fi abrogată.

Menționăm clar că această acțiune e doar una de protest împotriva unei legi anti-românești și comuniste, nicidecum o încălcare a acesteia! Chiar dacă nu suntem de acord cu legea anti-legionară, votată de Parlament și promulgată de președinte sub influența Institutului „Elie Wiesel”, Comunitatea Identitară a acționat mereu în cadrul legii! Nici nu încurajăm pe nimeni să încalce legea, fie aceasta chiar una nedreaptă. Din aceste motive, din nefericire, nu putem aduce în discuție argumente de niciun fel în favoarea Mișcării Legionare. S-a ajuns în mod penibil și absurd să nu poată fi dezbătut un subiect într-o țară așa-zis democrată, dar încă avem libertatea să criticăm o lege și pe cei care au implementat-o! Ne întrebăm, însă: pentru cât timp? Căci pe zi ce trece ne îndreptăm tot mai mult spre comunism.

Comunitatea Identitară îi încurajează pe toți românii să vorbească și să lupte împotriva acestor legi, ce nu sunt altceva decât o formă de terorism cultural. Dacă vreți să putem face mai multe împotriva antiromânismului, să luptăm într-un cadru unit și organizat, veniți alături de noi!

Citește și:

Acțiune de afișaj împotriva legilor anti-românești la Alba Iulia

APEL pentru abrogarea legilor antiromânești

Vasile Zărnescu este liber dar legile antiromânești rămân în vigoare

Pentru Libertate! Protest împotriva legii antilegionare

Pentru libertatea de exprimare!  Împotriva tiraniei corectitudinii politice

Comunitatea Identitară România din diaspora și asociația Nuove Sintesi alături de Vasile Zărnescu

Comunitatea Identitară București cere dreptate pentru Vasile Zărnescu

Solidaritate cu Vasile Zărnescu și Florin Dobrescu sub privirea lui Mihai Eminescu

Comunitatea Identitară Iași alături de Vasile Zărnescu

Rugăciune pentru Vasile Zărnescu

Citeșt

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara