Home / Actiuni / Acțiune în sprijinul vieții născute și nenăscute

Acțiune în sprijinul vieții născute și nenăscute

Acțiune în sprijinul vieții născute și nenăscute

Acțiune în sprijinul vieții născute și nenăscute

La inițiativa Comunității Identitare din Mureș, cu sprijinul și contribuția membrilor și prietenilor coalizați pentru susținerea acțiunilor caritabile locale, am oferit o donație pentru Asociația GIO (Generații Iubite și Ocrotite) din Târgu-Mureș.

Asociația GIO e o organizație pro-viață, formată 100% din voluntari, ce sprijină femeile aflate în criză de sarcină atât cu suport moral, consiliere și educație, cât și cu diverse resurse materiale obținute prin donații de la oameni de bună credință, necesare creșterii copiilor cărora li se oferă șansa la viață. Deși activitatea sa în Mureș a început relativ recent, asociația are deja zeci de cazuri de copii salvați de la avort și zeci de cazuri de femei și cupluri în curs de consiliere.

Donația noastră a constat dintr-un pachet cu hăinuțe pentru copii mici oferit de către o familie de membri ai Comunității Identitare Mureș, pachete de scutece și cutii de lapte praf pentru sugari achiziționate din contribuția financiară a membrilor și prietenilor Comunității. Aceste donații vor fi transmise mai departe de către Asociața GIO cazurilor pe care le consiliază, materializând sprijnului promis mamelor pentru copiii născuți. Este o contribuție modestă față de nevoile totale ale inimoasei asociații pro-viață, dar sperăm ca gestul nostru să motiveze și pe alții să sprijine astfel de inițiative.

Considerăm că nu e suficient doar a participa o dată pe an la un Marș pro-viață / anti-avort, ci și comunicarea și acordarea unui ajutor concret femeilor aflate în criză de sarcină, inclusiv ajutor material, căci problemele materiale și cele economice, pe lângă presiunea psihologică a partenerului/familiei sau a societății, sunt printre principalele motive ce le determină pe femeile însărcinate să se gândească la avort ca la o opțiune.

Iar dacă statul român nu sprijină consilierea femeilor aflate în criză de sarcină (din contră, promovează avortul ca pe o „soluție sănătoasă și legală” fără a oferi alternative practice, ignorând și faptul că România se confruntă și cu o acută scădere demografică) este datoria noastră de oameni morali și creștini să luăm atitudine într-o manieră potrivită pentru a salva viața nenăscută, respecând libertatea de alegere a femeii, dar informând COMPLET despre toate consecințele unui avort (informații ce nu sunt promovate aproape deloc spre marele public prin mass-media sau în sistemul educațional). Astfel informate femeile, partenerii și familiile lor, să fie în deplină cunoștință de cauză atunci când iau o decizie.

Asociația Comunitatea Identitară România va continua acțiunile concrete de sprijinire a vieții născute și nenăscute și vă invităm alături de noi pentru a le sprijini în continuare. „Credința fără fapte moartă este” (Iacov 2, 20). Sprijinul dumneavoastră pentru astfel de acțiuni poate fi acordat prin DONAȚIE , implicare prin ADEZIUNE sau contactarea reprezentranților locali ai Comunității Identitare din toată țara prin mesaj la adresa de email info@comunitateaidentitara.com

Citește și:

Acțiune filantropică la Așezământul Social Sfântul Onufrie

Acțiuni caritabile

Acțiune caritabilă la centrul maternal Maternus

Cluj-Napoca: voluntariat la masa săracilor

Acțiune caritabilă la Iași, Comuna Voinești

Comunitatea Identitară Cluj a mai ajutat o familie săracă

Inițiativă Filantropică

Acțiuni de ajutorare a românilor nevoiași  în Cluj-Napoca, Târgu Mureș și Iași

Acțiune caritabilă sprijinită de Comunitatea Identitară

Comunitatea Identitară ajută românii și în timpul Pandemiei

Sprijinind românii aflați în dificutate

Comunitatea Identitară alături de familile nevoiașe din Cluj

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara