Home / Actiuni / Legea anti-legionară e terorism cultural!

Legea anti-legionară e terorism cultural!

În noaptea de Sfântul Andrei (29 Noiembrie – 30 Noiembrie), în anul 1938, era asasinat Corneliu Zelea Codreanu, liderul și fondatorul Mișcării Legionare, alături de alți 13 legionari (Nicadorii și Decemvirii), din ordinele regelui corupt Carol al II-lea. Astăzi, la 85 de ani de la această crimă, comemorarea personalităților legionare, sau orice referire pozitivă la Legiunea Arhanghelului Mihail, este considerată o infracțiune sub legea anti-legionară, o lege tiranică, anti-constituțională și anti-românească. Aceasta a fost votată în Parlamentul României, în 2015, după ce a fost propusă de Crin Antonescu, fost președinte PNL, aflat sub influența institutului anti-românesc „Elie Wiesel”.

În această noapte, membrii Comunității Identitare din Cluj-Napoca au afișat, la lumina torțelor, un banner cu mesajul „Libertatea asasinată, sugrumată, prin legea 217/2015 nedreaptă”, în semn de protest față de această lege ce încalcă dreptul la liberă exprimare, dreptul la liberă asociere, libertatea religioasă, libertatea politică, libertatea de cercetare, Constituția României, drepturile omului și legislația internațională. Practic, legea anti-legionară îi obligă pe români să gândească „cum trebuie”, cum vrea sistemul și politrucii moderni de la institutul „Elie Wiesel”, nu așa cum dorește fiecare.

Foarte mulți tineri îl consideră pe Corneliu Zelea Codreanu un erou național, o mulțime de români îl cinstesc ca sfânt, însă dacă aceștia își manifestă simpatiile în public, riscă să ajungă în spatele gratiilor conform sancțiunilor prevăzute de tirania legii 217/2015. Oameni cinstiți ce respectă legea pot deveni victimele abuzurilor noilor bolșevici și asimilați cu criminalii, hoții, violatorii, proxeneții, traficanții de droguri și alți infractori. Pentru ce? Pentru un tricou cu o personalitate legionară, pentru un parastas în memoria unui personaj interzis, pentru un simbol ce nu le place comuniștilor, pentru un cântec sau o poezie scrise de un legionar, pentru că își exprimă public viziunile incorect politice ce nu sunt pe placul celor de la putere, pentru că refuză să fie niște sclavi și vor să gândească liber.

Astăzi, la 34 de ani, de la revoluția anti-comunistă din 1989, când sute de români au murit pentru ca noi să trăim într-o țară liberă, într-un stat membru UE ce se pretinde a fi democrat, există legi de inspirație totalitară ce permit niște abuzuri demne de perioada stalinistă. Asociația Comunitatea Identitară România nu încurajează pe nimeni să încalce legea 217/2015, chiar dacă este una nedreaptă, însă cât timp mai există o fărâmă de libertate de exprimare în România, cât să mai permită criticarea unor legi anti-democratice, vom striga clar și tare: LEGEA ANTI-LEGIONARĂ E TERORISM CULTURAL! Prin acțiunea din noaptea aceasta nu am urmărit încălcarea acestei norme anti-românești, ci atragerea atenției asupra unei nedreptăți, prin care mii de oameni pot ajunge la închisoare pentru delicte de opinie. Susținem abrogarea legii anti-legionare și a tuturor legilor anti-românești, așa cum am scris și în acest APEL.

Citește și:

Legea anti-legionară e stalinism

Alba Iulia: Mesaj contra legii anti-legionare

Acțiune de afișaj împotriva legilor anti-românești la Alba Iulia

Vasile Zărnescu este liber dar legile antiromânești rămân în vigoare

Pentru Libertate! Protest împotriva legii antilegionare

Pentru libertatea de exprimare!  Împotriva tiraniei corectitudinii politice

Comunitatea Identitară România din diaspora și asociația Nuove Sintesi alături de Vasile Zărnescu

Comunitatea Identitară București cere dreptate pentru Vasile Zărnescu

Solidaritate cu Vasile Zărnescu și Florin Dobrescu sub privirea lui Mihai Eminescu

Comunitatea Identitară Iași alături de Vasile Zărnescu

Rugăciune pentru Vasile Zărnescu

Distribuie

Check Also

Comemorarea veteranilor de război la București

Anul acesta, tinerii naționaliști din Comunitatea Identitară au comemorat veteranii de război care și-au dat …

2 comments

  1. ☦️????????????????‍♂️????

  2. “Să-ți fie țara mir, neamul-agheasmă,
    iar tu, înfipt în lut să fii ca un
    biruitor, prin grindină, gorun,
    suind spre cer ca o catapeteasmă.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara